Cele mai vandute ferestre VELUX

Cele mai vandute ferestre VELUX

In aceasta pagina gasiti afisate cele mai uzuale ferestre VELUX ( ferestrele VELUX care apar in brosura de preturi a producatorului - peste 25 de modele diferite).

Pentru o cautare usoara a ferestrei VELUX potrivite, puteti sa accesati una din selectiile facute de noi mai jos ( am organizat ferestrele pe grupe de caracteristici, in functie de solicitarile primite din partea clientilor ).

- Ferestre VELUX pentru camera de zi  

Aceste ferestre sunt realizate din lemn si protejate cu doua straturi de lac incolor. Nu recomandam instalarea lor in camere cu umiditate ridicata (baie sau bucatarie). Garantia acestor ferestre este 10 ani.

 

- Ferestre VELUX pentru baie

Aceste ferestre au o protectie speciala de poliuretan alb, protectie foarte rezistenta la umiditate si murdarie. Ferestrele pot fi instalate atat in bai si bucatarii, cat si in camere de zi. Garantia acestor produse este 15 ani.

 

- Ferestre VELUX cu maner la partea superioara 

Sunt cele mai uzuale ferestre de mansarda VELUX, putand fi achizitionate in 13 variante de dimensiuni, si permit instalarea motoarelor electrice (KMG 100K sau KSX 100K).

 

- Ferestre VELUX cu maner la partea inferioara

Sunt disponibile intr-un numar mai redus de modele decat cele cu maner la partea superioara si au dezavantajul ca nu permit instalarea motoareleor electrice KMG 100 si KSX 100K.

 

- Ferestre VELUX cu telecomanda

Sunt ferestre din gama INTEGRA ( vin cu kit-ul de actionare electrica premontat din fabrica). Aceste ferestre sunt disponibile atat in varianta cu alimentare la 220V, cat si in varianta cu celula fotovoltaica.

 

- Ferestre VELUX pentru vedere panoramica

Aceste ferestre permit atat o deschidere mediana (folosind manerul de la partea superioara), cat si o deschidere panoramica (folosind manerul de la partea inferioara). In functie de modelul ales, ferestrele pot fi deschise, pentru vedere panoramica, pana la un unghi maxim de 67°.

 

- Ferestre VELUX pentru acces usor pe acoperis

 Acest model de ferestre a fost conceput pentru a permite accesul usor pe acoperis, pentru lucrarile de mentenanta ale invelitorii.

 

- Ferestre VELUX cu doua foi de sticla.

Aceste ferestre folosesc geamuri VELUX model 51 ( pentru variantele GZL si GZL B), sau 70 ( pentru variantele GTL, GXL si VFE ). Geamurile cu doua foi de sticla au performante tehnice de izolare mai slabe comparative cu geamurile cu trei foi de sticla.

 

- Ferestrele VELUX cu trei foi de sticla
 

Cele mai multe ferestre VELUX sunt echipate cu geamuri cu trei foi de sticla, raportul calitate/pret fiind unul mult mai bun decat in cazul ferestrelor cu doua foi de sticla. Recomandarea noastra sunt ferestrele VELUX cu trei foi de sticla, un raport calitate/pret foarte bun avand modelele GLU 0061 si GLL 1061.

Categorii

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!