Kit-uri pentru intretinere

Dupa o anumita perioada de utilizare ferestrele de mansarda VELUX au nevoie de servicii de mentenanta. Aceste servicii se refera in special la relacuirea ferestrei ( in cazul in care nu aveti o fereastra VELUX cu acoperire de poliuretan ), inlocuirea filtrului de aer, inlocuirea buretelui clapetei de ventilare ( manerului superior ), ungerea balamalelor, ungerea sistemului de inchidere de la partea superioara a cercevelei. In cazul ferestrelor cu arcuri laterale, trebuie facuta si o ungere a acestora.
Deasemenea, este posibil ca pe perioada utilizarii ferestrei de mansarda, accidental, aceasta sa fie lovita, deteriorandu-se in acest fel stratul de lac sau de poliuretan cu care este protejata. In acest caz, pentru a nu se deteriora in timp, este necesar sa reparati cat mai repede zona afectata.
​​​Pentru toate aceste operatiuni, VELUX pune la dispozitia clientilor sai diverse kit-uri de intretinere sau reparatie.

In cazul in care nu stiti care din kit-urile de intretinere prezentate in pagina este potrivit situatiei dumneavoastra, va rugam sa trimiteti un mail cu codul de identificare al ferestrei VELUX si cateva cuvinte despre operatiunea pe care doriti sa o faceti. In acest videoclip puteti vedea cum sa gasiti codul unei ferestre VELUX.
 

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!