Accesorii ferestre VELUX

Compania VELUX pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de accesorii pentru ferestre de mansarda. Astfel, puteti achizitiona accesorii pentru montajul ferestrelor, pentru operarea acestora, sau accesorii pentru intretinere.

Accesorii pentru montajul ferestrelor
In afara de ramele de etansare ( ramele de etansare VELUX sunt disponibile AICI ! ), care sunt obligatorii, pentru instalarea ferestrelor VELUX va recomandam sa folositi si kit-ul de izolare BDX, sau bariera de vapori BBX. Acestea vor micsora timpul de instalare a produselor, si vor creste calitatea montajului.

Sisteme de actionare electrica
Prima fereastra de mansarda din lume actionata cu motor electric a fost creata de compania VELUX in anul 1973.  Azi, la aproape 50 de ani de la eveniment, VELUX pune la dispozitia clientilor sai sisteme inteligente de monitorizare si control a mediului ambiental din mansarda.

Motoare, rulouri, rolete, toate in variante manuale sau electrice, cresc confortul in mansarda. Cu ajutorul senzorilor pentru dioxid de carbon, umiditate si temperatura, kit-ul pentru control climatic, VELUX ACTIVE, monitorizeaza climatul interior. In functie de setarile facute, acesta comanda operarea ferestrelor si accesoriilor VELUX. Deasemenea, operarea ferestrelor si accesoriilor electrice VELUX se poate face de la distanta cu ajutorul unui smartphone.

Sisteme de actionare manuala
Cele mai economice accesorii pentru controlul ferestrelor si al accesoriilor VELUX sunt tijele si adaptoarele. Indiferent ca aveti o fereastra cu maner la partea superioara, sau cu maner la partea inferioara, puteti achizitiona tije pentru operarea acestora. Operarea rulourilor aflate la inaltime se face cu ajutorul tijei ZCT 200K, si a adaptoarelor potrivite ruloului ( ZOZ 085 sau ZOZ 040 ).

Kit-uri pentru intretinere
Ferestrele de mansarda VELUX au nevoie de o intretinere minima. Dupa o perioada de utilizare ( 5 - 10 - 15 ani ), este necesar sa verificati, si daca este cazul, sa inlocuiti unele parti componente ale ferestrelor ( filtrul de aer, buretele clapetei de ventilare, buretele ramei de etansare). Deasemenea, periodic este recomandat sa efectuati lucrari de mentenanta a ferestrelor de mansarda ( relacuirea ferestrelor protejate cu lac incolor, ungerea balamalelor si a sistemului de inchidere, etc. ). 

Accidental, se poate intampla ( de obicei se intampla atunci cand se executa lucrari de modernizare a mansardei ), ca fereastra sa fie lovita si finisajul de protectie ( lac incolor sau poliuretan ), sa fie deteriorat. VELUX pune la dispozitia clientilor sai kit-uri de reparatie a finisajului interior. 

De retinut !
In cazul in care aveti nevoie de o solutie pentru utilizarea si intretinerea ferestrelor VELUX, pe care nu o identificati in lista noastra de produse, va rugam sa ne contactati. Putem aduce la comanda o gama larga de accesorii pentru montajul, operarea, si intretinerea ferestrelor de mansarda VELUX.

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!