Ferestre de mansarda VELUX electrice ( INTEGRA )

Ferestre de mansarda VELUX electrice ( INTEGRA )
Ferestrele de mansarda VELUX electrice ( gama VELUX INTEGRA ), sunt o optiune moderna si usor de folosit atunci cand doriti sa instalati o fereastra la o inaltime mai mare, inaltime care nu permite actionarea manuala a ferestrei. Aceste ferestre sunt proiectate sa ofere acces facil la lumina naturala si aer curat in camera, fara a fi nevoie sa urcati scari sau sa va chinuiti cu diverse improvizatii.

In functie de tipul alimentarii, ferestrele VELUX electrice se impart in doua categorii:
- ferestre VELUX cu celula fotovoltaica
- ferestre VELUX cu alimentare la 220V

Ferestrele VELUX cu celula fotovoltaica sunt concepute pentru a fi instalate atunci cand finisajele interioare sunt deja realizate, si nu se mai poate trage cablul de alimentare in apropierea ferestrei.
Celula fotovoltaica capteaza energia solara si o transforma in energie electrica pe care o utilizeaza pentru inchiderea si deschiderea ferestrei. In cazul in care optati pentru o astfel de fereastra, trebuie sa stiti ca si restul accesoriilor electrice, pe care le veti comanda ulterior, vor trebui sa fie echipate tot cu celula fotovoltaica ( ex. rulouri DSL, MSL, RSL, sau rolete SSL ).

Ferestrele VELUX cu alimentare la 220V se instaleaza atunci cand finisajele interioare nu sunt realizate, si se poate cupla cablul ferestrei la o sursa de curent. In cazul in care alegeti aceasta varianta, accesoriile electrice pe care le veti instala ulterior ( rulouri DML, MML, RML, sau rolete SML ), se vor alimenta prin conectarea la motorul ferestrei ( nu va fi nevoie sa alegeti accesorii cu celula fotovoltaica, care sunt ceva mai scumpe ).

Avantajele ferestrelor de mansarda VELUX electrice

Acces usor si comod. Ferestrele de mansarda VELUX electrice pot fi deschise si inchise cu ajutorul unui buton, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa folositi o scara, sau alte improvizatii pentru a le deschide sau inchide.

Inchiderea automata atunci cand ploua. Fiecare fereastra VELUX electrica vine echipata si cu un senzor de ploaie, acesta comandand inchiderea ferestrei imediat ce detecteaza primele picaturi de apa, chiar daca dvs. nu sunteti acasa.

Control mai bun al ferestrei. Datorita optiunii de deschidere partiala, lantul motorului va permite sa reglati mai bine nivelul de deschidere al ferestrei, in functie de necesitatile dvs. . Lantul motorului va actiona si ca un blocator, astfel incat fereastra sa nu se inchida datorita greutatii proprii, sau a vantului.

Eficienta energetica. Aceste ferestre sunt proiectate pentru a reduce pierderile de energie si a creste eficienta termica a locuintei dvs., datorita utilizarii geamurilor tripan.

Cele mai vandute ferestre VELUX electrice sunt :

- GGL 306621 ( fereastra de mansarda cu alimentare la 220V, cu deschidere mediana, protejata cu lac incolor, si geam eficent energetic model 66 ).

- GGU 006621 ( fereastra de mansarda cu alimentare la 220V, cu deschidere mediana, protejata cu poliuretan alb, si geam eficent energetic model 66 ).


- GGL 306630 ( fereastra de mansarda cu celula fotovoltaica, cu deschidere mediana, protejata cu lac incolor, si geam eficent energetic model 66 ).


- GGU 006630 ( fereastra de mansarda cu celula fotovoltaica, cu deschidere mediana, protejata cu poliuretan alb, si geam eficent energetic model 66 ).

- GPU 006621 ( fereastra de mansarda cu alimentare la 220V, cu deschidere panoramica, protejata cu poliuretan alb, si geam eficent energetic model 66 ).

Toate ferestrele VELUX de mai sus sunt echipate cu geam model 66, geam care este laminat la interior, intarit la exterior, si care beneficiaza de tratamente speciale autocuratare, si antiroua.

In cazul in care pretul unei astfel de ferestre electrice VELUX INTEGRA depaseste bugetul alocat, puteti sa:

- alegeti o fereastra VELUX electrica echipata cu geam model 68 ( o fereastra mai ieftina, echipata cu un geam mai putin eficient din punct de vedere al izolarii termice si fonice, si cu mai putine tratamente ).

- alegeti o fereastra VELUX manuala ( eventual din gama Standard Plus ), careia sa ii instalati un sistem de actionare electrica ( motor KMG 100K + KUX 110 EU ).

Pentru mai multe detalii si oferte de pret privind ferestrele VELUX electrice, va rugam sa ne contactati telefonic, sau sa ne lasati un mesaj pe whatsapp, la numarul 0726783263, si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
 
Categorii

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!