Ce jaluzele VELUX să aleg pentru ferestrele mele ?

Ce jaluzele VELUX să aleg pentru ferestrele mele ?
Una dintre cele mai des întîlnite întrebări pe care o primim de la clienții nostri este " Ce jaluzele VELUX să îmi aleg pentru ferestrele mele ? ".
În primul rând am observat faptul că mulți din potențialii clienți folosesc termenul " jaluzele VELUX " pentru toată gama de accesorii VELUX dedicate controlului luminii și căldurii ( rulouri interioare sau exterioare, rolete, jaluzele ).


Alegerea accesoriilor VELUX dedicate controlului luminii și caldurii în mansardă depinde de preferințele personale, precum și de scopul pentru care doriți să le utilizați. Iată câteva variante de accesorii VELUX pe care le puteți lua în considerare:


ACCESORII VELUX PENTRU CONTROLUL LUMINII

Acestea sunt accesorii care pot ajuta la reducerea, parțială sau totală, a luminii naturale care intră prin ferestrele de mansardă. Din această gamă de accesorii fac parte rulourile interioare opace ( DKL, DML, DSL, RHZ ), rulourile semitransparente ( RFL, RML, RSL, RHL ), rulourile plisate semitransparente ( FHL, FML, FSL ), rulourile Duo ( DFD ), și jaluzelele PAL.

ACCESORII VELUX PENTRU CONTROLUL CĂLDURII

Din această gamă fac parte rulourile parasolare exterioare MHL, MML, și MSL. Aceste rulouri protejează împotriva supraîncălzirii mansardei, fără a obstrucționa aportul de lumină naturală. Rulourile parasolare sunt fabricate din plasă semitransparentă, astfel încât să vă puteți bucura de priveliște și de lumină naturală chiar și cu ruloul tras.

ACCESORII VELUX PENTRU CONTROLUL LUMINII ȘI CĂLDURII

Cele mai performante accesorii VELUX sunt cele care permit atât un control optim al luminii, cât și al temperaturii. Cele mai eficiente sunt roletele SML și SSL, care oferă un control total al luminii, dar și o reducere a consumului energetic al locuinței ( atât vara, cât și iarna ).  Tot din gama accesoriilor VELUX pentru controlul luminii și căldurii mai fac parte și ruloul exterior parasolar opac VELUX SSS, dar și ruloul plisat opac eficient energetic ( FHC, FMC, FSC ).

În concluzie, atunci când doriți sa achiziționați și să instalați " jaluzele VELUX ", cea mai bună variantă ar fi să specificați scopul instalării acestor accesorii, și în funcție de acesta, distribuitorul să vă explice care este cel mai potrivit produs.

În cazul în care doriți mai multe informații despre roletele, rulourile, sau jaluzelele VELUX, ne puteți trimite întrebările dvs. la adresa de mail contact@rav.com.ro, sau pe whatsapp la numărul de telefon 0726783263, și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
 
Categorii

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!