Accesorii pentru montaj

Atunci cand doriti sa achizitionati si sa instalati ferestre de mansarda VELUX este bine sa stiti ca exista diverse accesorii pentru montaj care va pot creste performantele de izolare ale ferestrei, calitatea montajului si siguranta utilizarii, scazand in acelasi timp durata de executie a lucrarii.

Spre exemplu kit-ul de izolare termica BDX va ajuta sa cresteti izolatia termica a ferestrei ( datorita cadrului hidroizolator ), si protejati structura acoperisului din jurul ferestrei de mansarda, impotriva umezelii ( datorita foiei hidroizolatoare BFX si a jgheabului de drenaj ). In cazul in care nu ati achizitiona acest kit, montatorul ferestrei ar trebui sa captuseasca fereastra dintr-o folie permisiva la vapori si sa realizeze un jgheab de drenaj din aceeasi folie. Acest lucru consuma timp si nu este tocmai simplu, de aceea va recomandam ca atunci cand achizitionati ferestrele VELUX sa solicitati rama de etansare 2000 ( au inclus kit-ul de izolare BDX), sau sa achizitionati separat acest kit ( in cazul in care alegeti sa instalati ferestre combi este necesar sa achizitionati separat ki-urile de izolare BDX ).

Folia hidroizolatoare BBX este un alt accesoriu important pentru buna functionare a ferestrelor de mansarda VELUX deoarece impiedica vaporii de apa din casa sa ajunga, pe langa fereastra de mansarda, in structura acoperisului, si sa condenseze in zona respectiva.

Izolarea impotriva vaporilor de apa in jurul ferestrei de mansarda se face destul de dificil daca dorim sa folosim fisii de folie ( este destul de greu sa izolati corect in zona colturilor ), si de aceea va recomandam sa achizitionati bariera de vapori VELUX BBX.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 300 - 400 ×
Accesorii pentru montaj - Kit de izolare termica VELUX BDX
-5%

Kit de izolare termica VELUX BDX

322,00 RON de la 306,00 RON

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!