Roleta solara VELUX SSL

Rulouri VELUX
3.554,00 RON 2.843,00 RON
Economisesti: 711,00 RON
Spre deosebire de roleta exterioara electrica VELUX SML care este alimentata cu ajutorul motorului KMG, sau cu ajutorul unitatii de comanda si control KUX 110 EU, motorul roletei VELUX SSL este alimentat de o celula fotovoltaica preinstalata pe capacul acesteia. Astfel, atunci cand instalati o roleta solara VELUX SSL, nu aveti nevoie de cabluri sau conexiune la o sursa externa de curent, acest lucru insemnand ca finisajele interioare ale mansardei nu vor avea de suferit.

 
Alegeti dimensiunea:

Termenul de livrare: 24-25 zile lucratoare


Precomanda
Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: VELUX SSL FK06 Ai nevoie de ajutor? 0726783263
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Roleta exterioară manuala cu motor solar VELUX SSL este un produs gandit pentru a fi instalat usor, fara a avea nevoie de cabluri si fara a fi nevoie sa interveniti asupra finisajelor interioare.

La fel ca si in cazul roletei electrice SML, roleta cu motor solar VELUX SSL poate fi deschisa in orice pozitie intermediara, permitandu-va in acest in acest fel sa controlati eficient cantitatea de lumina din mansarda.

Roleta exterioara VELUX SSL ofera un confort sporit pe intreaga perioada a anului, actionand ca o bariera atat pe timpul verii, cat si in zilele friguroase de iarna. Vara, roleta reduce caldura cu pana la 94%, iar in timpul iernii imbunatateste izolatia termica a ferestrei cu pana la 17%.

Instaland impreuna cu roleta VELUX SSL si un kit de control climatic VELUX ACTIVE KIX 300, obtineti un confort maxim in mansarda. Astfel, in functie de setarile de temperatura facute, roleta se va deschide si se va inchide automat, fara a fi nevoie sa faceti dumneavoastra acest lucru. Deasemenea, utilizand kit-ul VELUX ACTIVE, puteti comanda roleta de la distanta, cu ajutorul unui smartphone. Pentru mai multe detalii despre utilizarea produselor electrice ( solare ), impreuna cu kit-ul de control VELUX ACTIVE, va rugam sa accesati pagina dedicata acestui produs.

Instalarea si utilizarea unei rolete exterioare cu motor solar, VELUX SSL, nu impiedica in nici un fel folosirea rulourilor interioare, indiferent de modelul acestora.

Garantia roletelor VELUX SSL este 3 ani.

Termenul de livrare pentru acest produs este de maxim 23 de zile lucratoare.
In cazul in care doriti o alta dimensiune decat cele afisate mai sus, va rugam sa ne contactati si vom reveni cu o oferta de pret si un termen de livrare.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08.00 - 18.00

0726783263 contact@rav.com.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!